Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás Santorinire képes leírás - Santorini.tlap.hu
részletek »

Utazás Santorinire - Santorini.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: santorini.tlap.hu » Utazás Santorinire
Keresés
Találatok száma - 12 db
Aeolus

Aeolus

A legelbűvölőbb kilátáson kívül, mely képes elámítani minden embert, Santorini az igazi luxust, a minőséget és az első osztályú szolgáltatásokat kínálja. Vigyázzon, mert rabul esik bájának, mert amiről eddig álmodott, azt most felfedezheti ezen a pici szigeten. Sokan állítják, hogy Santorini Görögország legszebb szigete. Nem csoda - báját már az ógörög időszakban felfedezték és úgy nevezték kallisti - legszebb. Ha Santorinire életükben először hajóval érkeznek, a látvány melyben részesülnek, sokkal nagyobb hatású lesz, mint amit el tudtak valaha képzelni. Már messziről látszik a büszkén álló meredek szikla, melyen számtalan - picinek tűnő - fehér házikó áll. Közelebbről látszik, hogy a házak nem csak fehérek, de vidám, élénk színekben pompáznak. A sziget fővárosa Thira, továbbá Ia, Imerovigli és Firostefani faluk kerülnek leggyakrabban lencsevégre, majd a képeslapokra. A Kyklád szigetcsoport szigetei közül Santorini fekszik legdélebben és Görögország legnépszerűbb és legtöbbet látogatott szigetei közé tartozik. A sziget vulkanikus eredetű és félkör alakú, az Égei-tenger mossa partjait.

Apollon Travel

Apollon Travel

A varázslatos Görögországba invitáljuk Önöket, hogy élvezhessék a finomabbnál finomabb ételek, borok, csodálatos tájak kényeztetését a kristálytiszta tenger és a napsütés egzotikumában. Az elmúlt évek tapasztalatai lehetővé tették, hogy az általunk kínált görögországi nyaralóhelyeket és szálláshelyeinket az Önök igényei és véleménye alapján bővíthessük. Az eddig is közkedvelt autóbuszos és repülős úti célok az idei évben is megtalálhatók ajánlatainkban, a közkedvelt Santorini, Sarti, Stavros és Paralia most sem hiányozhatnak kínálatunkból. A utóbbi években bevezetett Lefkada és Thassos szigetét, Nei Pori és Tolo úti célokat a nagy sikerre való tekintettel az idei évben nagyobb kapacitással folytatjuk.

Autókölcsönzés - Santorini

Autókölcsönzés - Santorini

Autókölcsönzés Santorini autóbérlés helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Santorinin számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját görögországi, santorini utazásához most online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Santorini autókölcsönzés esetén. Online autókölcsönzés garantáltan legjobb árakon, tekintse meg autókölcsönző partnereink ajánlatait egy helyen.

Baraka

Baraka

Kalandtúra, aktív pihenés, nyaralás az igazi Görögországban - Barangolás, túrák, kalandok és aktív kikapcsolódás, Hellász ismert és elfelejtett tájain is ... Hogyan lehet Görögországba kalandtúrát szervezni, amikor ez a vidék leginkább csak a strandjairól híres? Nos, nem kell messze mennünk a tengerpartoktól, hogy felfedezzük az igazi Görögországot, az Olympos isteneinek lakhelyét, Athén régi óvárosát, Santorini vulkáni kaldéráját vagy Zagória zordon hegyvonulatait. Nem csak nyaralni megyünk Görögországba, túracipővel a lábunkon járjuk be rejtett zugait. Legyél azon kevesek egyike, akik valóban megismerik Hellászt!

First Travel

First Travel

Kelet Mediterrán hajóút - 7 éjszakás hajóút. Görög-szigetek Útvonal: Velence (Olaszország) - Bari (Olaszország) - Katakolon/Olympia (Görögország) - Santorini (Görögország) - Mykonos (Görögország) - Pireus/Athén (Görögország) - Korfu (Görögország) - Dubrovnik (Horvátország) - Velence (Olaszország) Hajó: Msc Musica****+

Imperátor Travel

Imperátor Travel

Santorini, az Égei-tenger gyöngyszeme - A Kiklád-szigetcsoport legkülönlegesebb tagja ez a Krétától északra fekvő 96 négyzetkilométernyi sziget. A régi görögök Kalliszténak, vagyis a legcsodálatosabbnak nevezték. Egyedülálló természeti adottságait annak köszönheti, hogy vulkáni működés során jött létre. A régen kör alakú szigetnek, amelyet Sztrongülosznak (kereknek) is neveztek, a hatalmas vulkánkitörés során belső része beszakadt és a tengerbe zuhant. Így keletkezett belső, meredek sziklás partvonala, ahol a házakat szorosan egymás mellé építették. Ezt a csodálatos látványt láthatjuk viszont azokon a képeken, amelyek Santorini szigetéről készülnek. A külső partvonal azonban lapos, itt élvezhetik a fürdőzők a fekete vulkáni homokos és különleges, színes kavicsos tengerpartot.

Neckermann

Neckermann

A Kikládok legdélebbi szigete Santorini, amit a kontrasztok szigeteként is szoktak emlegetni. Mesébe illő látvány tárul a szemünk elé, amint Oia, Imerovigli, Firostefani és Fira szikrázóan fehér házait, kék templomkupoláit megpillantjuk a sötét, meredek kráterek mentén. A keleti parton, Perissiánál és Kamarinál találhatók a mélykéken szikrázó Égeitenger hosszú láva-strandjai. Firába, a sziget hófehér fővárosába 805 lépcső vezet a hegyoldalon felfelé a kikötőből. Innen csodálatos sétát tehetünk a kráter szélén haladva a szomszédos Firostefani és Imerovigli városokba.

Ruefa

Ruefa

Hogy miért Bennünket válasszon? - amennyiben elfoglalt, kevés szabadidővel rendelkezik, illetve vidéki érdeklődő, úgy könnyen és gyorsan elintézheti foglalását on-line, akár a karosszékében kényelmesen hátradőlve. - kedves, szakmájukhoz értő korrekt kollégák segítenek Önnek családias hangulatban.

Santorini sziget a Hurrá-Nyaralunkon

Santorini sziget a Hurrá-Nyaralunkon

Kamari A külső partvonal azonban lapos, itt élvezhetik a fürdőzők a fekete vulkáni homokos és különleges, színes kavicsos tengerpartot. A sziget keleti részén található Kamari település, amely a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Élénk, nyüzsgő nappali és éjszakai élet, rengeteg taverna, bár, különböző szórakozóhelyek, üzletek várják itt a kikapcsolódni vágyókat. A szigetet és környékét különböző fakultatív programok során ismerhetjük meg. Mindenkinek ajánljuk, hogy az esti órákban látogasson el Oiába és csodálja meg a naplementét, amely egyedülállóan szép.

Hirdetés
Santorini szigeti utazás

Santorini szigeti utazás

A város szélén, a repülőtér közelében fekszik. A lávakavicsos strand kb. 70 m. A városközpont kb. 600 m. Különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). A parti sétányon számos taverna, bár és üzlet található. Szálláshely szolgáltatásai: Családi vezetés alatt álló szálloda összesen 70 lakóegységgel.

Theo Tours

Theo Tours

Sokan állítják, hogy Santorini Görögország legszebb szigete. Nem csoda - báját már az ógörög időszakban felfedezték és úgy nevezték kallisti - legszebb. Ha Santorinire életükben először hajóval érkeznek, a látvány melyben részesülnek, sokkal nagyobb hatású lesz, mint amit el tudtak valaha képzelni. Már messziről látszik a büszkén álló meredek szikla, melyen számtalan - picinek tűnő - fehér házikó áll. Közelebbről látszik, hogy a házak nem csak fehérek, de vidám, élénk színekben pompáznak. A sziget fővárosa Thira, továbbá Ia, Imerovigli és Firostefani faluk kerülnek leggyakrabban lencsevégre, majd a képeslapokra. A Kyklád szigetcsoport szigetei közül Santorini fekszik legdélebben és Görögország legnépszerűbb és legtöbbet látogatott szigetei közé tartozik. Vulkáni működés során jött létre, ennek köszönhetően természeti adottságai egészen egyedülállóak. Lélegzetelállító szépsége minden idelátogatót lenyűgöz. A félhold alakú sziget belső partvonala meredek sziklás. Aki a szigetnek ezt a részét választja, csodálatos panorámában lehet része. A külső partvonalon lakók élvezhetik a fekete vulkáni homokos és kavicsos partokat.

Xenola Utazási Iroda

Xenola Utazási Iroda

A Santorini sziget egyik legkedveltebb célpontunk, talán az egyik legszebb és legromantikusabb görög sziget. Vulkáni eredete miatt a belső partvonala helyenként több mint 100 méter magas, melynek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik. A szigeten számtalan szórakozási lehetőség várja a vendégeket.

Tuti menü