Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ferihegyi Parkoló / Transzfer képes leírás - Santorini.tlap.hu
részletek »

Ferihegyi Parkoló / Transzfer - Santorini.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: santorini.tlap.hu » Ferihegyi Parkoló / Transzfer
Keresés
Találatok száma - 10 db
Airport Parkoló Pláza

Airport Parkoló Pláza

Egyedülállóként szeretném bemutatni a Ferihegyi Teremgarázsunkat. Esetleg félti az autóját időjárás okozta kellemetlenségektől és károktól ? Parkoljon nálunk és biztonságban tudhatja autóját míg pihenését tölti egy kellemes helyen. Ingyenes transzfert biztosítunk ügyeletink részére.

Európa repülőtéri parkoló

Európa repülőtéri parkoló

Ha ön - Szereti a magas szintű kiszolgálást, - Nem szeretne taxival jönni a Ferihegyi repülőtérre, - Gondot okoz a parkolás Ferihegyen, - Szeretné biztonságban tudni autóját, mikor repülővel utazik, - Sokba kerül, ha elhozzák, és néhány nap múlva újra önért jönnek, - Messziről érkezik és nem szeretné ismerőseit megkérni, hogy hozzák el a repülőtérre. - Akkor vegye igénybe az Európa Parkoló szolgáltatásait kedvező áron! Az Európa Reptéri Parkoló gondoskodik az utazás alatt itthon hagyott autó biztonságos tárolásáról, valamint az autó utasainak a Ferihegyi repülőtér és a parkoló közötti Oda-vissza szállításáról. Megérkezik a repülőtéri parkolóba családjával, csomagjaival és a regisztráció után kiszállítjuk Önöket a terminálhoz.

Ferihegy reptéri parkoló

Ferihegy reptéri parkoló

Ingyenes Transzfer a reptérre, hosszú távú parkolás Szolgáltatások: - 0-24 órában őrzött parkoló biztonsági őrrel - Online, telefonos foglalás - A legközelebb a Ferihegy 1 és 2es reptérhez - Internetes foglalás esetén további 20% - Ingyenes reptéri transzfer biztosítása - klimatizált minibusszal oda-vissza mindkét Ferihegy repülőtéri terminálra.

Ferihegy repülőtéri parkolás

Ferihegy repülőtéri parkolás

Fedett, őrzött parkoló Ferihegyen, ahol parkolás után Önt, családját és csomagjait kiszállítjuk a 1,5 km távolságra levő terminálhoz. Visszaérkezéskor cégünk a repülőtérnél várja Önt, és parkolóba való visszautazásról és a csomagjai cipeléséről is kollégáink gondoskodnak. Parkolónk szerviz támogatással rendelkezik, amely megkönnyítheti Önnek gépjárműve karbantartását. Távolléte alatt szakszervizben végezzük el a megrendelt karbantartási feladatokat illetve a kívánt javításokat.

Ferihegyi fapados parkoló

Ferihegyi fapados parkoló

Ön repülővel utazik, és a legkedvezőbb lehetőséget keresi autója biztonságos repülőtéri parkolására elérhető áron? Ne keressen tovább, 2005 óta működő őrzött parkolónkban-biztonságban tudhatja autóját utazása alatt. Foglalja le most parkolóhelyét online foglalási rendszerünkben budapesti járatához, hogy kényelmesebbé tegye utazását! Foglalását négy egyszerű lépésben megteheti, melyről pár perc elteltével visszaigazoló e-mail-t kap. A 2005 óta működő parkoló biztonságos parkolási lehetőséget nyújt a ferihegyi repülőtér közelében fapados árakon. Az őrzött parkoló Vecsésen, a Ferihegyi Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben, az Airport Hotel Budapest **** mellett található, mindössze 20 percre Budapest központjától. A repülőtéri parkolótól a terminálokig ingyenes transzfert biztosítunk. A parkolóba való megérkezést követő 15-20 percen belül Ön már a terminál indulási oldalának bejáratánál van. A parkolóval egységet képez a mellette található 112 szobás repülőtéri szálloda és konferencia központ, amelynek teremgarázsában szintén lehetőség van kedvező árú, biztonságos parkolásra.

Ferihegyi Fedett Parkoló

Ferihegyi Fedett Parkoló

2007 óta üzemeltetjük a Ferihegyi Repülőtér, Ferihegy 1 (fapados járatok), Ferihegy 2A, Ferihegy 2B termináljaihoz kapcsolódó őrzött parkolónkat, ingyenes transzfer szolgáltatással. 400 férőhelyes parkolási lehetőség mellett, 450 nm-es fedett beállási lehetőséggel, külön kedvezményekkel, akciókkal és alacsony árakkal várjuk kedves ügyfeleinket. A parkoló könnyen megközelíthető! Akár az M1, M7, M5, M3 autópálya felől az M0 autóúton keresztül, akár vidékről, akár Budapestről közelít hozzánk, Üllőn, a 4-es út új, Vecsést és Üllőt elkerülő szakaszán, az egyetlen lámpás kereszteződésnél talál minket.

Hosszútávú reptéri parkoló - Mert Global

Hosszútávú reptéri parkoló - Mert Global

Foglaljon parkolóhelyet minél előbb, hogy üzleti útját, illetve nyaralását nyugodt körülmények között tudja tölteni. Cégünk 24 órás szabadtéri őrzött parkolót biztosít a budapesti reptérre érkezők számára, ezért ha nem szeretné őrizetlenül otthon hagyni gépkocsiját, jöjjön el vele a Mert Global parkolóba! Fő szolgáltatásunk ugyan az autók őrzése, de emellett, hogy megkönnyítsük eljutását a reptérre, ingyenes kisbusz transzfert is biztosítunk oda-vissza, továbbá igény szerint bőröndjeit is becsomagoljuk. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra még ma!

Limuzin Transzfer Budapest - Limo Bérlés

Limuzin Transzfer Budapest - Limo Bérlés

Limo kölcsönzés transzfer igénybevételéhez! Transzfer az a szolgáltatásunk, amikor utasainkat Budapest egész területén (a) pontról (b) pontra juttatjuk el királyi pompával. Ide sorolhatjuk a reptéri, de minden olyan utaztatást, amikor személyek vagy csoportok szállítását reprezentáljuk különleges járműveinkkel. Limuzin szolgáltatásunk alkalmas ezt a rövid időt is tartalmasabbá tenni, ha megrendelésében jelzi extra igényeit. Limuzin bérlés transzfer szolgáltatáshoz. Kérje ajánlatunkat most!

Olcsó reptéri parkolás Ferihegyen

Olcsó reptéri parkolás Ferihegyen

Figyelem! Olcsó reptéri parkolás Ferihegyen! Parkolónk közel 500 gépjármű parkolására hoztuk létre a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett, mindössze 5-7 percre a 2-es termináltól. Az M0 felől lekanyarodó parkolót keresők a 400-as út felől találnak meg minket, az Üllő táblánál rögtön jobbra fordulva. 2225, Üllő, Pesti út 207. Miért a Nemzeti Reptéri Parkolót válassza? -Biztonságos, elkerített létesítmény. -Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás. -Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk. -Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján. -Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

Hirdetés
Parkolás Ferihegyen - Ingyenes transzfer

Parkolás Ferihegyen - Ingyenes transzfer

A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál. Parkolás 0-24... Őrzött parkolónkban a nap 24 órájában biztonságban tudhatja autóját utazása alatt... Ingyenes transzfer... Kulturált, kényelmes, ingyenes transzfert biztosítunk a reptéri terminálokhoz az oda és vissza útra egyaránt... Szerviz...Utazása alatt szervizünkben megcsináltathatja autója lejárt zöldkártyáját, műszaki vizsgáját, autókozmetikánkban megszépítjük autóját...

Tuti menü